Tags

Jag och min kompis Freddy Skägg har sedan några år haft ett projekt: Sånger och Sagor från Det Magiska Landet. Det var från början tänk som musik för barn, men eftersom vi inte känner så många barn så vet vi inte vad de tycker. Dock så verkar folk i åldern 25-30 tycka mycket om det, och det är ju grymt bra! Om ni följer länken kan ni läsa mer om allt och lyssna på sångerna och kika på kartan över landet.

Vi har också börjat spela in våra sagor nu, och även om det än så länge bara är en lite brusig grovmix så är det ändå något. Och vi vill gärna dela med oss lite, och också ta chansen att få lite respons! Därför presenterar här Det Magiska Landets Orkester i samarbete med Mon Tracteur-kollektivet:

Sagan om Kattmannen Ulf, Kapitel 1:

Och skulle ni som av en händelse gilla det så kommer det förhoppningsvis mer – och då postar vi det på Facebook.  Såklart.