Mitt namn är Dolores. Jag är 57 år gammal och bor i Hagsätra. Jag är sjukpensionär sedan 3 år tillbaka; ett diskbråck som aldrig blev bra och ett antal misslyckade operationer senare så är jag nu här. Jag klagar inte för det – kroppen blir gammal men hjärnan är ung än så länge! Jag är i stort sett helt rörlig, men då jag till yrket varit vårdbiträde orkar jag till slut inte med jobbet. Alla tunga lyft och så. Jag har sedan 1982 jobbat på Hagsätra Äldreboende, och där har jag ännu kvar många vänner bland personal och brukare.

På dagarna går jag promenader med min engelska setter Steffi, läser romaner och ser på tv. Min favoritkanal är tv4+ där både Mannen som talar med hundar och Det Okända går. Jag har alltid fått höra att jag är en spirituell person, och det tycker jag själv stämmer. Jag är glad, positiv och är inte rädd att hugga i där det behövs! Jag spenderar också så mycket tid jag kan med mitt barnbarn och hjärtas fröjd Nathalie, 3 år.

Anledningen att jag nu söker jobbet som Art Director hos er är att jag känner att jag fortfarande har mycket kvar att ge, och tror att jag har mycket att tillföra på ANR.BBDO. Jag har alltid haft känsla för färg och form, och då jag är snabb att lära tror jag inte att jag kommer ha några problem att komma in i gänget hos er!

Så, nu vet ni lite mer om mig. Hoppas vi hörs snart!

Hälsningar, Dolores