Tags

, ,

Jag har tänkt på en sak. Det verkar som att människorna vid två distinkta tillfällen plötsligt blir markant vackrare: när vår övergår i sommar, och när höst övergår i vinter. I våras till exempel, när det blev sådär lagom varmt att kila ut i kortärmat: helt plötsligt snygga människor överallt. Nu, när isvindarna just börjar skinnflå öronen: snygga människor igen.

Jag har noterat fenomenet ett antal år i följd nu, och är ganska säker på att jag har rätt. Jag vet däremot inte vad det beror på. Möjligen har hur vi klär oss med saken att göra, snabba omställningar i hur påklädda vi är liksom. Det kanske drar ögat till sig. Och förklarar till viss del varför det finns så många modebloggar.

Den stora frågan är egentligen varför jag inte blir snyggare i takt med alla andra. Vad vet de som inte jag vet?

Modebloggarna igen kanske.

Det här måste utredas.