Tags

, , ,

I går var det söndag. Jag väcktes av ett sms klockan 10 över 10. Datumet kan ni, den 10/10 2010. Först tänkte jag: “Det här var ballt, det kommer jag aldrig att uppleva igen”. Sen insåg jag hur banal den tanken var. Just nu när jag skriver detta är klockan fem över halv fyra måndagen den 11/10 2010. Det kommer jag heller aldrig att uppleva igen.

På Odenplan finns just nu en grop. Den består av ingenting eftersom att det är en grop. Då den kommer att försvinna (antingen om den fylls igen eller blir en Citybana eller så) precis som min gårdag nu oåterkalleligt är borta så passade jag på att göra en låt om gropen på Odenplan, söndagen den 10/10 2010. Håll till godo!

OBS! Notera att de sista 10 sekunderna är tysta. Det finns symbolik i detta. Alternativt: Det finns ingen symbolik i detta.